Амріта - інтернет магазин Київ, Харків, Дніпро. Одеса. Здоровий спосіб життя. Здоров'я. Безкоштовний білий каталог українських сайтів

Амріта - інтернет магазин Київ, Харків, Дніпро. Одеса

Амріта - інтернет магазин Київ, Харків, Дніпро. Одеса
“Амріта” - це провідний український виробник комплексних Wellness & Beauty рішень, який з 2001 року постійно вдосконалює свою експертизу та створює сучасні натуральні продукти для здоров’я. Вони пропонують широкий асортимент вітамінних комплексів, фітопрепаратів, натуральної косметики та екозасобів для оселі, які охоплюють всі функції організму людини та здорового побуту. Вони слідкують за потребами ринку та розробляють сучасні формули, ґрунтуючись на наукових дослідженнях використання інгредієнтів у міжнародній практиці. Всі складові та їхню кількість вони вказують при маркуванні упаковки згідно з українськими, європейськими та американськими стандартами. Купуючи їхню продукцію, ви підтримуєте українського виробника, десятки виробничих та логістичних підприємств, сотні робочих місць та добробут десятків тисяч українців.

Додано:2024-01-17

Переходів:1

Моб.версія: Так

Регіон: Вся Україна

Відвідати сайт:https://amrita-catalog.com.ua

Аптека Доброго Дня

Мережа "Аптека Доброго Дня" - один з провідних фармрітейлерів на ринку України. Маючи більше 600 аптек по всій країні, мережа обслуговує майже 500 000 лояльних клієнтів щомісяця.

Тру Нутрішн

Cпортивне харчування та вітаміни найкращих виробників світу в інтернет-магазині True Nutrition! Висока якість. Широкий асортемент. Прийнятні ціни

Шамбала

Вас вітає один із найбільших у Східній Європі проектів, присвячених розвитку культури аюрведи та здорового способу життя. Багаторічний досвід наших спеціалістів із Індії дозволив створити унікальну оздоровчу концепцію. В її основі — філософія стародавньої індійської медицини аюрведи, wellness-підхід, сучасні тренди у харчуванні та очищенні організму.