ZpTown - новини Запорізької області та навколо неї. ЗМІ. Суспільство. Безкоштовний білий каталог українських сайтів

ZpTown - новини Запорізької області та навколо неї

ZpTown - новини Запорізької області та навколо неї
Запорізька область є однією із областей у південно-східній частині України. Запоріжжя, її адміністративний центр є великим промисловим та економічним центром регіону. В області розташовані різні підприємства, зокрема промислові, енергетичні та сільськогосподарські.

Крім того, Запорізька область багата на природні ресурси, включаючи безліч річок і водойм, таких як річка Дніпро. Цей регіон також має історичне значення, пов'язане із подіями різних періодів в історії України.

Сайт ZpTown публікує актуальні новини Запоріжжя та області, висвітлює події російсько-української війни.

Додано:2023-12-26

Переходів:1

Моб.версія: Немає

Регіон: Запоріжжя

Відвідати сайт:https://zptown.zp.ua

Інформатор Івано-Франківськ

Незалежний портал новин. Ми пишемо про актуальні події міста та Івано-Франківщини. На сайті висвітлюється тільки корисна інформація, перевірена в офіційних джерелах.

TVshows | Про серіали українською

Що подивитися українською, дізнайся першим дату виходу нового сезону серіалу та коли вийде нова серія улюбленого серіалу українською.

Gosta Media

Всеукраїнський портал Gosta Media публікує новини з різних галузей та інформативні статті, обзори, поради, інструкції, аналітику на теми: медицина, криптовалюта, технології, бізнес, інвестиції, повсякденне життя, психологія, наука та освіта, ігри, IT.