MAKHNO studio. Послуги. Бізнес. Безкоштовний білий каталог українських сайтів

MAKHNO studio

MAKHNO studio
Студія MAKHNO — провідна українська студія дизайну інтер’єру, архітектури та кераміки.

Заснована в Києві у 2003 році архітектором, дизайнером та керамістом Сергієм Махном, компанія стала найвпливовішим послом української культури та дизайну у світі, здобувши титул Best of the best від Red Dot Design Award та численні світові нагороди, входить до переліку Forbes.

В арсеналі студії 600 унікальних проєктів у 25 країнах, понад 1000 публікацій у світовій пресі та десяток філіалів дизайн столицях планети.

Дизайн студія надає послуги: проєктування архітектурних проєктів на будь-який вибір, дизайн інтер’єра будинків та квартир, комплектація та супровід на всіх етапах ремонту чи будівництва, а також виготовляє авторські дизайнерські керамічні предмети інтер’єру.

Додано:2023-10-26

Переходів:1

Моб.версія: Так

Регіон: Вся Україна

Відвідати сайт:https://makhnostudio.com

Віталій Кузнєцов: Юридичні послуги в Броварах

Віталій Кузнєцов: Юридичні послуги в Броварах : реєстрація та допомога бізнесу

ParsingSTORE - парсинг сайтов

ParsingSTORE - это лучший инструмент для оперативного получения важных для Вас данных Мы собрали все самое полезное по самым низким ценам!

Дрова Торфобрикет Ківерці

Ми пропонуємо вам дрова рубані твердих порід, які ідеально підходять для опалення. Наша доставка здійснюється за допомогою Зіл-130 Колгоспника і охоплює Млинів, Острожець, Горохів, Торчин, Рожище, Ківерці, Луцьк, Луцький район. Мінімальне замовлення-8 складометрів (5,6 куба). Ми працюємо із доставкою, щоб зробити ваше життя легшим.